Скъпи приятели,
Благодарим Ви, че спряхте вниманието си върху нашите бижута. Ако желаете да притежавате някое от тях, ето нашите напътствия как да го закупите:

Как се използва виртуалната “кошница”?

1. С натискане на бутона " поръчайте" ще поставите изделието във виртуална кошница - "Вашата поръчка". Можете да продължите да разглеждате и да добавяте нови продукти. Това все още не е поръчка!
2. След като приключите разглеждането на каталога, преминете към "Оформяне на поръчка", чрез натискане на съответния бутон.
3. Регистрирайте се в сайта, или влезте с потребителското си име и парола - ако вече сте наш клиент.
4. След като влезете в системата на нашия магазин можете да разгледате какво сте добавили в кошницата си и, ако желаете, да премахвате продукти. Уверете се, че подадената от вас информация за доставка и плащане е правилна, и преминете към "Потвърждение на поръчката".
5. След изпращане на поръчката ще се свържем с Вас за потвърждение!

Доставка и плащане

Доставката се извършва от куриерска фирма Интерлогистика в срок до 3 дни, на посочения от Вас адрес. Цената на куриерската услуга е 6лв за цялата страна. Продуктът се заплаща с наложен платеж в момента на доставката.

Ако имате специална поръчка - изделие по договорка извън нашия каталог, то ще се изработи и изпрати в срок от 10 до 20 дни, в зависимост от сложността. 

Фирма ●Шехерезада● гарантира пробата на среброто и качеството на изработка на изделията.
Не даваме гаранции за механични повреди по време на носене на бижутата, както и потъмняване.
Всяко закупено от нас бижу може да бъде върнато в 7 дневен срок след получаването му, ако е в оригиналната опаковка и не е носено. Опаковката е безплатна.
Връщането на изделията може да уговорите в посочените контакти.